Facebook Pixel

Vi betalar för premium på Alla Städföretag men ligger ändå inte i toppen av några sökresultat?

Rankingen, det vill säga ordningen städföretag visas på Alla Städföretag, styrs av optimeringspoäng. Desto mer information och innehåll ett städföretag uppger, desto högre optimeringspoäng får det - vilket innebär en placering högre upp. Att vara premiumföretag ger alltså inte automatiskt bättre optimeringspoäng, men det förbättrar väsentligt era förutsättningar till högre resultat.

Redaktör på Alla Städföretag
2021-12-14 : 17:16

Utförligt svar på frågan "Vi betalar för premium på Alla Städföretag men ligger ändå inte i toppen av några sökresultat? "

Rankingen, det vill säga ordningen städföretag visas på Alla Städföretag, styrs av optimeringspoäng. Desto mer information och innehåll ett städföretag uppger, desto högre optimeringspoäng får det - vilket innebär en placering högre upp. Anledningen till detta är att seriösa företag ska gynnas på Alla Städföretag. Att vara premiumföretag ger alltså inte automatiskt bättre optimeringspoäng, men det förbättrar väsentligt era förutsättningar till högre resultat.

Lugn - Vi hjälper er gärna!

Vi på Alla Städföretag kan givetvis hjälpa er att öka era optimeringspoäng och därmed förbättra er ranking. Ring oss direkt på så ser vi direkt över er profil och vad vi kan förbättra!

Är du redo att anlita en lokalvårdare?

Alla Städföretag hjälper dig hitta duktiga Lokalvårdare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Städföretag?

Fokus på lokalvårdare & städföretag

Alla Städföretag har samlat alla lokalvårdare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt lokalvårdare för dina behov.

Vi har samlat alla städföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla städföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt lokalvårdare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Städföretag

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla städföretag som finns på Alla Städföretag.