Facebook Pixel

Vilka städföretag på städföretag får ta del av min förfrågan?

Om du själv har valt ut vilka städföretag du önskar ska motta din förfrågan är det enbart dessa som får ta del av dina uppgifter och förfrågningsunderlag. I andra fall kan våra experter på Alla Städföretag hjälpa dig genom att matcha ditt önskemål och behov med lämpliga lokalvårdare. Det är du som bestämmer. Läs vårt utförliga svar för att se dina tre alternativ.

Redaktör på Alla Städföretag
2021-12-17 : 09:32

Utförligt svar på frågan "Vilka städföretag på städföretag får ta del av min förfrågan? "


Det är helt upp till dig vilka städföretag som får ta del av dina uppgifter och förfrågningsunderlag. Nedan är tre olika alternativ som finns här på Alla Städföretag

  1. Städföretag valda av dig
    Om du själv har valt ut vilka städföretag du önskar ska motta din förfrågan är det enbart dessa som får ta del av dina uppgifter och förfrågningsunderlag.
  2. Du väljer - vi kompletterar förfrågan
    Har du i samband med att du skicka in offertförfrågan klickat i rutan "Ja, Alla Städföretag får gärna lägga till ytterligare lämpliga städföretag i min förfrågan!" kan våra experter Alla Städföretag även välja ut städföretag som vi anser lämpliga för att motta din förfrågan - utifrån behov och önskemål.
  3. Vi på Alla Städföretag matchar städföretag åt dig
    Har du enbart skickat in en förfrågan utan att själv välja ut städföretag, väljer våra experter på Alla Städföretag ut upp till fem företag som vi tycker är lämpliga efter ditt behov och önskemål.
Tips: Du kan se exakt vilka städföretag som mottagit din förfrågan genom att logga in med din användare! Där kan du även se status , recensera lokalvårdare och mycket mer.

Är du redo att anlita en lokalvårdare?

Alla Städföretag hjälper dig hitta duktiga Lokalvårdare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Städföretag?

Fokus på lokalvårdare & städföretag

Alla Städföretag har samlat alla lokalvårdare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt lokalvårdare för dina behov.

Vi har samlat alla städföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla städföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt lokalvårdare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Städföretag

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla städföretag som finns på Alla Städföretag.