Facebook Pixel

Står ni som Alla Städföretag ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan lokalvårdare och beställare?

Nej. Alla Städföretag primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med städföretag. Det innebär att Alla Städföretag eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och lokalvårdare.

Redaktör på Alla Städföretag
2021-12-17 : 14:09

Utförligt svar på frågan "Står ni som Alla Städföretag ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan lokalvårdare och beställare?"


Alla Städföretag primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med städföretag. Det innebär att Alla Städföretag eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och lokalvårdare. 

Vid eventuella tvister som kan uppstå mellan beställare och städföretag, t.ex. missförstånd i offert, skada, tvister gällande arbetet eller utebliven betalning har inte Alla Städföretag eller Smartproduktion Sverige AB något ansvar.

Vid omständigheter som kan härledas till Alla Städföretag, exempelvis felaktiga uppgifter eller bristfälligt utfört arbete har användare ingen rätt att kräva Smartproduktion Sverige AB på ersättning för ekonomisk eller annan skada.


Är du redo att anlita en lokalvårdare?

Alla Städföretag hjälper dig hitta duktiga Lokalvårdare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Städföretag?

Fokus på lokalvårdare & städföretag

Alla Städföretag har samlat alla lokalvårdare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt lokalvårdare för dina behov.

Vi har samlat alla städföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla städföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt lokalvårdare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Städföretag

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla städföretag som finns på Alla Städföretag.